• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۵۹۷۹
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۶
بین الملل » سیاسی

تبادل‌نظر وزرای خارجه ایران و مالزی درباره روابط دوجانبه 

وزیران امور خارجه ایران و مالزی در خلال نشست کمیسیون عالی مشترک جمهوری اسلامی ایران و مالزی به بحث و تبادل نظر درخصوص ابعاد مختلف روابط و همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های دوجانبه و چند جانبه و همچنین در مجامع منطقه‌ای و بین‌المللی پرداختند.

 
تبادل‌نظر وزرای خارجه ایران و مالزی درباره همکاری‌های دوجانبه 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، هشتمین نشست کمیسیون عالی مشترک جمهوری اسلامی ایران و مالزی به ریاست سید عباس عراقچی و داتوک سری محمد حسن وزرای امور خارجه دو کشور در تهران برگزار شد.
 
وزرای امور خارجه ایران و مالزی در خلال این نشست به بحث و تبادل نظر در خصوص ابعاد مختلف روابط و همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های دوجانبه و چند جانبه و همچنین در مجامع منطقه‌ای و بین‌المللی پرداختند.
 
سید عباس عراقچی و محمد حسن بر عزم و اراده راسخ سران دو کشور برای پیگیری اجرای تفاهم‌های فی‌مابین جهت ارتقای بیش از پیش روابط به خصوص در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری، فرهنگی و دانشگاهی تاکید کردند.
 
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رویکرد جمهوری اسلامی ایران در گسترش مناسبات با کشور‌های آسیایی و کشور‌های در حال توسعه و مسلمان، بر اهتمام ویژه ایران برای توسعه روابط با مالزی به عنوان یکی از کشور‌های مهم در قاره آسیا و جهان اسلام تاکید کرد.
 
عراقچی همچنین ریاست مالزی بر اتحادیه کشور‌های جنوب شرق آسیا – آ سه آن – را تبریگ گفت و برای این کشور در دوره ریاست بر این سازمان مهم منطقه‌ای در قاره آسیا آرزوی موفقیت کرد. وی همچنین ضمن تبریک عضویت مالزی در گروه اقتصادی بریکس، بر استفاده از ظرفیت‌های این سازمان برای تقویت روابط دو و چندجانبه تاکید کرد.
 
وی با قدردانی از مواضع ارزشمند و شرافتمندانه دولت و مردم مالزی در حمایت از حقوق مشروع مردم فلسطین در دوره شانزده ماهه نسل‌کشی و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در غزه، به برگزاری نشست آتی وزرای سازمان همکاری اسلامی در جده اشاره کرد و این نشست را فرصت مناسبی برای اعلام موضع قاطع و متحد کشور‌های بزرگ اسلامی در حمایت از حقوق مردم فلسطین و محکومیت طرح استعماری کوچ اجباری فلسطینیان توصیف کرد.
 
وزیر امور خارجه مالزی نیز ضمن ابراز خرسندی از سفر به تهران، گفت‌و‌گو‌ها با همتای ایرانی را مهم و ثمربخش توصیف کرد و تصریح نمود ایران با پیشینه تاریخی و میراث تمدنی غنی به عنوان یک کشور مهم و موثر در منطقه غرب آسیا جایگاه ویژه‌ای در سیاست خارجی مالزی دارد.
 
محمد حسن همچنین از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران در روند عضویت کشورش در گروه بریکس قدردانی کرد و ضرورت تقویت روابط بین مردم دو کشور به خصوص تجار و بازرگانان را مورد تاکید قرار داد.
 
وی بر تداوم موضع دولت و مردم مالزی در حمایت از حقوق مردم فلسطین و همکاری بین کشور‌های اسلامی برای محکومیت تجاوز‌ها و جنایات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.
 
وزیران امور خارجه ایران و مالزی ضمن ابراز رضایت از مذاکرات و توافق‌های هیات‌های مذاکره کننده دو کشور قبل از برگزاری کمیسیون عالی مشترک، همچنین گفت‌و‌گو‌های سازنده و ثمربخش دو وزیر در خلال نشست این کمیسیون، ابراز امیدواری کردند رایزنی‌های دو کشور در قالب کمیسیون عالی مشترک دو کشور، به تدوین نقشه راه موثر برای ارتقای همه‌جانبه روابط بین دو کشور در عرصه منطقه‌ای و نیز همکاری بیش از پیش در سازمان ملل متحد و دیگر مجامع بین‌المللی منجر شود.
 
در پایان این نشست سند صورتجلسه هشتمین نشست کمیسیون عالی جمهوری اسلامی ایران و مالزی به امضای سیدعباس عراقچی و محمد حسن وزرای امور خارجه دو کشور رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش دما، حد نصاب مصرف برق درچین را شکست
پرداخت ۵۱۸ میلیارد ریال درآمد مالیاتی به شهرداری و دهیاریهای مهاباد
تعطیلی ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان قزوین
نخستین نشست ستاد اجرایی بزرگداشت روز و هفته پارالمپیک برگزار شد
جنگنده تجاس هندی جایگزین میگ ۲۱ در هند شد
بهره‌ برداری از چاه جدید مجتمع آبرسانی بیدپارس و براکو در خواف
سفر فوری دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به منطقه آزاد انزلی
«دوشیزه اسکارلت» با دو فصل جدید در شبکه ۴
یک کشته و ۷ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در تربت جام
بیش از ۱۳۸ هزار نفر در طرح همیار مشارکت کردند
آزادسازی ۵ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی در نور
چاه‌های آب شرب را در اختیار وزارت نیرو قرار می‌دهیم
قدردانی مردم از ایثار نیرو‌های مسلح برای تامین امنیت کشورمان
ضرورت پایش هوشمند تردد زائران
امحای هزار دستگاه استخراج ارز غیرمجاز در اصفهان
افزایش مصدومان حادثه آتش سوزی ونوس به ۴۰ نفر
بهسازی و شاداب سازی فضای مدارس با طرح شهید عجمیان
برگزاری مسابقات فوتبال چند جانبه در بیضا
حماسه خاموش مردم در بحران ها
آمادگی فرودگاه‌های کشور برای انتقال زائران اربعین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)